Пабло Урдангарин дебютира със стил в Шампионската лига по хандбал. Тази

...
Пабло Урдангарин дебютира със стил в Шампионската лига по хандбал. Тази
Коментари Харесай

Какво събра сестрата на крал Фелипе с бившия ѝ съпруг след изневярата

Пабло Урдангарин дебютира със жанр в Шампионската лига по хандбал. Тази събота, 2 септември, новият му тим Fraikin BM Granollers се изправи в непосредствен мач от Шампионската лига против Constanta от Румъния. Изключително значим ден в кариерата на 22-годишния играч, който имаше безусловната поддръжка на своите близки, които бяха на трибуните.
 Инфанта Кристина, Иняки Урдангарин и новината за раздялата им
Изневяра в испанското кралско семейство

Нов скандал на хоризонта

Подобно на стотиците хандбални почитатели, които се събраха в Palau d`Esports, родителите му инфанта Кристина и Иняки Урдангарин също бяха там, аплодирайки своя правоприемник. Сестрата на крал Фелипе VI седеше до сина си Мигел, до момента в който някогашният хандбален състезател на Барселона беше един ред нагоре, съпроводен от щерка си Ирен. Големият отсъстващ в тази занимателна вечер беше първородният им наследник Хуан.

Човекът, който не искаше да пропусне срещата за нищо на света беше приятелката на Пабло - Йоана. Двамата официализираха връзката си в средата на март и от този момент са неразделни. Йоана, облечена в синия екип на клуба на момчето си, сподели за следващ път, че е повече от близка с бъдещите си свекъри, с които към този момент е споделяла различни събития в предишното.

Хубаво фамилно събиране в мач, който приключи с мъка за внука на Хуан Карлос I. Въпреки обстоятелството, че всички играчи на Fraikin Bm Granollers дадоха всичко от себе си в мача, тимът, воден от Антонио Рама Гарсия, беше отстранен от лигата на Европа, като загуби с 18:20.
 Инфанта Кристина, раздялата с Иняки Урдангарин и кой от кралското семейство я е посъветвал на тази стъпка
Има ли пръст крал Фелипе в развода на сестра си

В тежки времена се доверяваме на най-близките си

Пабло Урдангарин, който през последните години се появи пред обществеността като доста зряло и образовано момче, призна в изявление за Barca TV, че родителите му са най-големите съветници и най-силната му поддръжка. " И двамата са доста щастливи и са щастливи за мен. Докато имам доверието ви, знам, че всичко ще се подреди добре ".
 Снимка 632615

Не може да се отхвърли, че членовете на испанското кралско семейство демонстрираха чудесна семейна естетика, която не се е трансформирала, макар че инфанта Кристина и Иняки Урдангарин в този момент живеят обособени животи. Поради тази причина те постоянно са до децата си във значими моменти, тъкмо като предишния юни, когато отпразнуваха 18-ия рожден ден на щерка си Ирен и завършването на гимназия в Женева.
 Снимка 632616

От Hola напомнят, че при започване на 2022 година стана ясно, че инфанта Кристина и брачният партньор ѝ Иняки Урдангарин са решили да се разделят, откакто някогашният хандбалист беше видян в компанията на друга жена. Въпреки изневярата и официалната им разлъка, по всичко проличава, че двамата са съумели да запазят положителния звук и прелестни връзки като някогашни съпрузи в името на четирите им деца.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР